max24-7

페이지 정보

profile_image
작성자서귀포동이씨 조회 30회 작성일 2020-09-08 06:23:51 댓글 0

본문

MAX 24 7 - CINTA 247


Baim Wong89 : 2020... Hampeh
mat lukes : hari tu memang aku stress giler..member bagi video ni..setahun aku gelak..sekarang aku di hospital tanjung rambutan...hoorey
mat lukes : raja lawak 1942 zaman jepun
rusydi ibrahim : Isnin sampai ahad ~ 7 hari mencintaiku
Video Viral : Stop Lah Stop Menghina Lagu ni Memangnya Bikin Karya ni Mudah
woozi's guitar : Who are they? Is there a profile or something?
Nebella Mich : Posture failed, enegetic failed, syncronize failed, kaku, koreograf lemah. Terimalah kritikan, harap korang perbaiki. Ramai sangat pun, merimaskan
Bah Saff : Ya allah smpai skrg aku yg tersakiti tgk balik ni hahahahaa
AMMA Harvest's : Babi punya lagu
Rosen Dale : Sbb lagu ni la aku tau nama2 hari dlm seminggu.. Masheh max247

Max24:7 feat Lady Didie - Ping (New Single)

PING - Max247 feat Lady Didie
xepheir kenz : Aku bersyukur group ni dah disband.
Goldie Lilac : group ni tiru lagu big bang-last farewell..
tak payah nak sokong sangat lah.. -.-
Nununa Nanino : Kalau aku cakap Amirul tu bengap bagus jugak . Mana ada diorang meniru . Memang zaman sekarang lebih nyanyi sambil menari kan . Kau hidup zaman PRAMLEE kan ? Sebab tu kau tak boleh terima pemodenan ni .
Taz Tajudin : Max247 to TXNINE
misspinit : awesome lah juga lagu ni daripada lagu cinta24:7 tu..
btw goodjob max !
susah betul nk jumpa org m'sia supportive tuk negara sendiri...
kata nak maju ....
aneesa aneess : Ini smua.. Poyyyoo
ezzah Mohd Rafi : Good job for aunty didie and max 247
Azreen Izzati : Amirul hakim:sakai +gila+ sawan ..bodohh !!!
Brain Mill : bakat ada tapi lagu kasi la best sikit. mintak la lagu dari komposer2 terkenal. ajai ke or kru
REDQASEH BAYU : Naper single ni x kua radio..best lh

MAX24:7 Rehearsal FunDance - Monster Cover

Time rehearsal untuk rancangan FunDance RTM
Isk Ramli : Takda identity langsung..kalau nak ikot kpop..forever jd lembut..menyanyi is more than that..ni joget tahap gaban ni kenapa..pls la..korng mmg ada package..tp jgnla ketepikan knowledged dan characteristics n teros buta ikot kpop..

Tk malu eh
Amir Baik : hidup lagi rupanya
keyborn : SERABOT!!! X SYNCHRONIZE LANGSUNG ..ADESSS T.T

... 

#max24-7

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 2,358건 50 페이지
게시물 검색
Copyright © www.gangbuklib.seoul.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz